ERVARINGEN

Baby slaapt niet door
"Het kan dus echt! Na het slaapcoachingstraject met Bibi slaapt ons 10 maanden oude zoontje eindelijk door! Ik zat er zelf doorheen na al die maanden amper te hebben kunnen slapen en ik kon bijna niet geloven dat dit dan zou helpen. We zagen na drie dagen al een duidelijke verbetering en aan het einde van het traject konden we met een gerust hart de deur dicht doen en zelf lekker slapen. Bibi is een super fijne coach en steun tijdens het traject. Ze dacht met ons mee, nam onze twijfels weg en had goede tips. Er waren veel contact momenten tijdens het traject waardoor we alle zelfvertrouwen hadden om dit te doen. Fijn, want ons zoontje voelt dat super goed aan. Ik ben zo blij dat we deze stap hebben gezet. Nu komen we eindelijk aan onze eigen rust toe."
Marit
moeder van Fygo
" Bibi heel erg bedankt voor de steun en hulp bij het laten doorslapen van onze dochter. We waren vooraf een beetje skeptisch of het wel zou werken. Toen het tijdens het traject even minder ging heb je ons er doorheen gesleept en daardoor slaapt ze nu vrijwel dagelijks van 19 tot 6:30. Dit hadden we veel eerder moeten doen! "
Joris
vader van Fenna
" Wow! Wat ontzettend fijn dat onze zoon van 11 maanden ineens kan slapen! Dankzij Bibi! Al maanden lang sliep ons zoontje, en dus ook wij, maximaal 3 uur achter elkaar. Nu slaapt hij bijna elke dag van 18:00 tot 6:00, met 1 bewuste voedingspauze rond 22uur. Het 2 weken durende trainingsprogramma viel ons ook nog eens ontzettend mee! En Bibi was daarbij mega betrokken. We mochten haar altijd app'n! Het leek haast alsof ze net zo graag wilde dat ons zoontje beter ging slapen als wij dat wilden! Ik denk zelfs dat dat echt zo is :-)!! Thanks Bibi! "
Freek
vader van Sem
" Mijn dochter Olivia had na 7 maanden nog nooit een nacht doorgeslapen. Ik heb uren rond gelopen en gewiegd om haar in slaap te krijgen. Laat staan dat ze in haar eigen bed zou gaan liggen. Tot daar slaapcoach Bibi was! Ze hielp ons Olivia op een rustige manier alleen te laten slapen. Ze gaf ons duidelijke handvatten die we hebben toegepast op haar. Na een week hoefde ik niet meer te wiegen en viel Olivia zelf in slaap zonder beweging! Ik wist niet wat ik mee maakte, ook overdag kon ik zittend een koffie drinken ipv wandelend door de stad (om haar te laten slapen). Bibi is heel benaderbaar en is zeer betrokken bij de situatie. Ik zou haar iedereen aanraden als je ook weer eens rustig een momentje voor jezelf wil als je baby slaapt. Dankjewel voor alles Bibi! "
Alexandra
mama van Olivia