kinderslaapcoach Bibi

Slaapcoach voor kindjes die niet goed slapen

HI, IK BEN BIBI

Natuurlijk zijn er genoeg andere manieren om je kindje te leren (door)slapen. Mijn voorkeur gaat uit naar de zachte methode; de vriendelijke slaapbenadering met focus op positieve slaapervaringen. Zonder stress voor jouw baby of peuter én zonder stress voor jou. Ik geloof dat dát zorgt voor slaapsucces op de langere termijn.

Wie ik ben? Mijn naam is Bibi Voorthuijsen en ik ben kinderslaapcoach. Dat ben ik geworden dankzij mijn kleintje, die mij maandenlang wakker hield. Ik ging opzoek naar oplossingen, probeerde van alles om haar te laten slapen en vond de manier waarop dat lukte. Hoewel zij inmiddels lekker sliep, bleef ik dromen van slaap. Ik volgde mijn hart en een studie. Als (erkend) kinderslaapcoach breng ik letterlijk en figuurlijk de rust in huis terug. Een ontzettend dankbare taak…
 

amsterdam

Als geboren en getogen Amsterdammer woon ik, samen met mijn gezin, nog steeds in onze hoofdstad. Werken doe ik door heel het land.

Baby wil niet slapen

SLAAPCOACH

Hoewel mijn dochter inmiddels doorsliep, bleef slaap mij fascineren. Daarom liet ik mij opleiden tot kinderslaapcoach aan het Institute of Pediatric Sleep and Parenting. Met Slaapshow heb ik van slapen mijn vak gemaakt.

slaap kindje slaap

Met de komst van Pippa kwam een droom uit en werd slapen een nachtmerrie. Ik ging op zoek naar slaapmethodes en vond er één die werkte.

achtergrond

Twee studies ronde ik af: vormgeving aan de kunstacademie en bachelor media communicatie. Daarna werkte ik als grafisch vormgever, interieur stylist & fotograaf.

Twijfel je nog?

De stap naar een kinderslaapcoach gaat meestal niet over één nacht ijs. Dat is begrijpelijk, want je laat iemand best dichtbij komen. Daarom is het fijn om te lezen over de ervaringen van anderen; ouders die tegen hetzelfde aanliepen als jij en jullie. Lees hoe zij de coaching hebben ervaren en weer genieten van rustige nachten. Neem daarna gerust contact op. Kennismaken is gratis en vrijblijvend.