kinderslaapcoach Bibi

Slaapcoach voor kindjes die niet goed slapen

HI, IK BEN BIBI

Slapende kinderen maken mij blij. Ze laten een heel gezin weer opbloeien en dat is belangrijk, zo weet ik uit ervaring. Mijn dochter maakte van de nacht een hele show, waardoor ik voor de dag geen energie meer had.

 
Als gecertificeerd kinderslaapcoach weet ik nu: slapen is te leren! Dat is niet ingewikkeld, je moet alleen weten hoe. Ik leer het je graag. Goed slapen maakt alles zoveel leuker en makkelijker.
 

amsterdam

Als geboren en getogen Amsterdammer woon ik, samen met mijn gezin, nog steeds in onze hoofdstad. Werken doe ik door heel het land.

achtergrond

Twee studies ronde ik af: vormgeving aan de kunstacademie en bachelor media communicatie. Daarna werkte ik als grafisch vormgever, interieur stylist & fotograaf.

slaap kindje slaap

Met de komst van Pippa kwam een droom uit en werd slapen een nachtmerrie. Ik ging op zoek naar slaapmethodes en vond er één die werkte.

Baby wil niet slapen

SLAAPCOACH

Hoewel mijn dochter inmiddels doorsliep, bleef slaap mij fascineren. Daarom liet ik mij opleiden tot kinderslaapcoach. Met Slaapshow heb ik van slapen mijn vak gemaakt.

Twijfel je nog?

De stap naar een kinderslaapcoach gaat meestal niet over één nacht ijs. Dat is begrijpelijk, want je laat iemand best dichtbij komen. Daarom is het fijn om te lezen over de ervaringen van anderen; ouders die tegen hetzelfde aanliepen als jij en jullie. Lees hoe zij de coaching hebben ervaren en weer genieten van rustige nachten. Neem daarna gerust contact op. Kennismaken is gratis en vrijblijvend.